Wandelcoaching

en andere opties

Inspirerend, zonder druk

Coachend wandelen

Soms lopen gesprekken, mensen, samenwerkingen of wat dan ook vast of komen processen moeizaam in beweging. De boel mag dan letterlijk in beweging gebracht worden om verder te komen met z’n allen.
Even een rondje lopen, zonder pc, zonder dat je de hele tijd gebeld of lastiggevallen wordt, zonder prestatiedruk en liefst in een groene omgeving die je inspireert en ruimte geeft. Bewegen, wandelen geeft energie, laadt op. Het bijzondere aan coachend wandelen in de natuur, is dat je signalen krijgt die ook resoneren bij de klant.
Een gesprek kan bijvoorbeeld een opening beginnen te krijgen en tegelijk komt de zon door de dikke wolken heen stralen, dat is helemaal te gek. Bij een ander krijg je metaforen te zien die dieren of het landschap op cruciale kantelpunten in en gesprek opvallen bij de klant, ... Je komt voor keuzes te staan, T-splitsingen, waar staan deze voor?
Het is een hele vrije en effectieve vorm van begeleiding. Met wandelcoaching kijk, voel en zoek je mee, het kent ook vele creatieve werkvormen, een prachtig doorgaand proces van ontdekkingen en ontwikkelingen. Wandelcoaching nodigt enorm uit om vrij te creëren, stilte rust, bezinning, inspiratie en inzichten, dat gaat in de natuur letterlijk verbazingwekkend makkelijker.
Previous slide
Next slide

Andere opties

(Wandel)coaching is een vorm die vele voordelen kent en die ik zelf geweldig vind, maar er zijn meerdere en mixen van vormen die naar Rome leiden. Het gaat om creatie, doelen bereiken, strategie en er een spel van maken, want zo leef je echt en dat geeft alleen energie.

Voor wie?

× Hoe kan ik je helpen?