Zakelijke workshops

en coachen – trainen “on the job”

Opladen en weer kunnen presteren

Workshops

Een scherpe geest en vitaal lichaam vormen de basis voor onze creativiteit en daadkracht. Dit fundament is nodig om met anderen te kunnen en willen samenwerken.

Ontspannen zijn en kunnen ontspannen blijkt een grote uitdaging. In de westerse samenleving, met onze levensgewoontens komen we steeds minder tot rust of ontspanning, alsof we blijvend aan het sporten zijn.

Effectieve rust en ontspanning zijn nodig om ons op te laden, gezond te zijn en om wanneer nodig zonder moeite te kunnen presteren.
Daarom organiseert Berglatieven in samenwerking met de hierin gespecialiseerde praktijk (www.praktijkmurielvanoutrive.nl) ook zakelijke workshops voor bijvoorbeeld natuurlijke ademhaling, ontspanning waarin een voedende inspirerende werkwijze centraal staat.

Divers aan andere opties voor workshops en trainingen (mogelijk on the job) zijn mogelijk, komt vanzelf naar voren, reiken we aan, afhankelijk van te bereiken doelen en voorwaarden voor te verleggen grenzen.

Opladen en weer kunnen presteren

Coachen - Trainen

Trainen en begeleiden “on the job” van complexe en voor de organisatie uitdagende vragen en ontwikkelingen, zonodig de extra actie inzetten om succes te borgen, mede als schot voor de boeg voor volgend succes.

Stappen in werken en denken die niet zo maar plaatsvinden, maar essentieel zijn voor creatie en succes.

Achteraf lijkt het zo eenvoudig, want alle echte oplossingen zijn eenvoudig van aard.

Gaat om een wijze van werken, denken en wijze van creatie in alles wat je doet.

× Hoe kan ik je helpen?