Achtergrond  

Als Ing. Werktuigbouwkunde gestart in de vliegtuig bouw, ontwikkeling en marketing. Vervolgens divers aan opdrachten gedaan binnen het MKB en bij (inter) nationale ondernemingen en organisaties. Verschillende ondernemingen geleid, opgezet en ondernemers begeleid.

Altijd ruim voldaan aan de inhoud van werkzaamheden en opdrachten. Vind ik belangrijk om als eerste mee te geven, altijd zorgen voor een goede wederzijdse balans. Heb mij vanaf mijn eerste werkdag dagelijks afgevraagd wat heb ik bijgedragen, is het waardevol?

Wat mij boeit en in alles terugkomt, “wat is hier aan de hand en wat is hier mogelijk?” Hiervan heldere plaatjes maken en concepten voor mogelijkheden ontwikkelen. Zodat de situatie inzichtelijk, bespreekbaar wordt en ontwikkeling ingezet kan worden.

Veel situaties en opdrachten, is mijn ervaring, leiden niet tot oplossingen en worden herhaald in de een of andere vorm. Daarom heb ik mij steeds meer verdiept in waarom projecten, ondernemingen en overheden succesvol zijn of juist niet. Juist hierin blijkt voor mij een grote toegevoegde waarde te liggen, als coach voor ondernemers en inherent voor ondernemingen.

Samengevat, tijdig herkennen wat er aan de hand is en een proces inzetten van ontwikkeling. Niet alles moeten we willen behouden, veel zo niet alles kent een begin en een einde, maar wat zinvol is, wat bijdraagt mogen we behouden en verder ontwikkelen. Daarbij help ik graag om het verschil te maken!

Om deze interesse en kwaliteiten verder te ontwikkelen ben ik blijvend aan de slag gegaan met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en wat dit betekent in het grotere geheel. Maar ook door anderen hierin waar mogelijk te helpen, als leiderschap coach en in de vorm workshops. Voor het ontwikkelen van persoonlijk leiderchap en leiderschap in ondernemingen. Leren ontspannen als basis voor creatie en succes.

Als rode draad helder, vroegtijdig zien wat er echt aan de hand is en om dit te gebruiken als startpunt voor mogelijkheden. Waardevol bijdragen op persoonlijk vlak, business, onderneming, samenwerking, als ook in bredere context.

Wij zetten ons hier graag voor in en dat doe je samen!