Overige Activiteiten - Coachen, Trainen, Workshops  

Coachen, trainen:

Off en on job ondernemen van activiteiten om je te ontwikkelen. Om je vaardiger, bewuster en meer ontspannen te maken. Hoe harder we "werken", hoe minder er overblijft voor overzicht en inzicht. Hoe meer we ontspannen hoe meer we in staat zijn om onszelf en onze omgeving succesvol te leiden. Zowel effectieve als creatieve processen en samenwerking verlopen overeenkomstig. Bij optimale focus en ontspanning lijkt het als vanzelf te ontstaan. In alles zelf ontspannen en gezond zijn, als leider hierin het voorbeeld geven, een gezonde business en organisatie.

Trainen:

On the job begeleiden, trainen van vaardigheden. Bijvoorbeeld het coachen van projecten, product - business - organisatie ontwikkeling. Creeren van inzichten, doelen stellen, strategie bepalen en veranderprocessen.

Workshops:

Ontspannen zijn en kunnen ontspannen blijkt een grote uitdaging. In de westerse samenleving, met onze levenshouding komen we steeds minder tot rust of ontspanning, alsof we blijvend aan het sporten zijn. Effectieve rust en ontspanning zijn nodig om ons op te laden, gezond te zijn en om wanneer nodig zonder moeite te kunnen presteren.

Daarom organiseren wij workshops waarin een natuurlijke ademhaling, ontspanning en een voedende inspirerende werkwijze centraal staan.

Terugkoppeling van vele deelnemers: de ervaren persoonlijke ontwikkeling, inzichten, ontspanning, helderheid, vitaliteit en gezondheid.

Een scherpe geest en vitaal lijf is de basis voor wat we kunnen, de basis voor onze creativiteit en daadkracht. Maar is ook de basis om met anderen te kunnen en willen samenwerken.

Stuur een bericht of bel voor het actuele aanbod, of vraag naar mogelijkheden voor specifieke doelen.